Masaj capilar

Masaj capilar

Beneficii?

Masajul capilar poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea scalpului și a părului. Iată câteva dintre aceste beneficii:

  1. Îmbunătățirea circulației sanguine: Masajul capilar stimulează circulația sângelui către scalp, ceea ce poate îmbunătăți aportul de oxigen și substanțe nutritive la foliculii de păr. Acest lucru poate susține creșterea sănătoasă a părului și poate reduce riscul de cădere a acestuia.

  2. Redresarea stresului și a tensiunii: Masajul capilar poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea tensiunii din zona capului și a gâtului. Acest lucru poate reduce stresul și poate îmbunătăți starea de bine generală.

  3. Stimularea secreției de sebum: Masajul capilar moderat poate stimula glandele sebacee să producă sebum în mod sănătos. Acest lucru poate ajuta la hidratarea părului și a scalpului și poate preveni apariția uscăciunii și a mătreții.

  4. Exfolierea scalpului: Masajul capilar poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte de pe scalp, contribuind astfel la menținerea unui scalp curat și sănătos.

  5. Stimularea creșterii părului: Prin îmbunătățirea circulației sanguine și aportul de nutrienți către foliculii de păr, masajul capilar poate susține creșterea părului și poate reduce riscul de subțiere a firului de păr.

  6. Redresarea durerii de cap și a migrenelor: Masajul capilar poate ajuta la relaxarea mușchilor tensionați din zona capului și a gâtului, ceea ce poate reduce frecvența și intensitatea durerilor de cap și a migrenelor.

  7. Stimularea stării de relaxare și a somnului: Masajul capilar poate avea un efect calmant și relaxant, care poate ajuta la inducerea unei stări de relaxare și la îmbunătățirea calității somnului.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL