Masaj cervical

Masaj cervical

Beneficii?

Masajul cervical este o tehnică de masaj aplicată în zona gâtului și a coloanei cervicale. Această tehnică poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate și bunăstare, mai ales pentru persoanele care suferă de tensiune musculară în această zonă sau de alte afecțiuni asociate cu gâtul și umerii. Iată câteva dintre beneficiile masajului cervical:

  1. Reducerea tensiunii musculare: Masajul cervical poate ajuta la relaxarea mușchilor din zona gâtului și a umerilor, care sunt adesea tensionați din cauza pozițiilor incorecte, stresului sau a altor factori.

  2. Alinarea durerilor de gât: Masajul cervical poate ajuta la reducerea disconfortului și durerii asociate cu gâtul rigid sau tensionat. Tehnicile de masaj pot ajuta la ameliorarea blocajelor și a tensiunii din mușchii gâtului.

  3. Îmbunătățirea circulației sanguine: Masajul cervical poate stimula circulația sângelui în zona gâtului și a umerilor, ceea ce poate contribui la creșterea aportului de oxigen și nutrienți la nivelul țesuturilor, ajutând astfel la vindecarea și regenerarea acestora.

  4. Ameliorarea durerilor de cap și migrenelor: Tensiunea musculară din zona gâtului poate contribui la apariția durerilor de cap și a migrenelor. Prin relaxarea mușchilor gâtului și a umerilor, masajul cervical poate ajuta la reducerea frecvenței și intensității acestor simptome.

  5. Îmbunătățirea mobilității și flexibilității: Masajul cervical poate ajuta la creșterea mobilității articulațiilor gâtului și a coloanei cervicale, ceea ce poate îmbunătăți flexibilitatea și amplitudinea mișcărilor în această zonă.

  6. Reducerea stresului și a anxietății: Masajul cervical poate avea un efect relaxant și calmant asupra întregului corp, contribuind la reducerea nivelului de stres și anxietate acumulat în timpul zilei.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL