Reflexoterapie

Reflexoterapie

Beneficii?

Reflexoterapia este o formă de terapie alternativă care se concentrează pe aplicarea presiunii asupra anumitor puncte sau zone reflexe ale corpului, în special pe mâini, picioare și urechi. Aceste zone reflexe sunt considerate a fi conectate la diferite părți ale corpului și organe, iar aplicarea presiunii pe aceste puncte este presupusă a aduce echilibrul și a stimula vindecarea în organism.

Iată câteva aspecte importante despre reflexoterapie:

  1. Zone reflexe: În reflexoterapie, se consideră că diferite zone sau puncte de pe mâini, picioare și urechi sunt reflectări ale diferitelor părți ale corpului, cum ar fi organele interne, glandele endocrine, mușchii și articulațiile.

  2. Presiunea: Terapeutul de reflexoterapie aplică presiune cu degetele sau cu ajutorul unor instrumente specifice asupra zonelor reflexe specifice pentru a stimula răspunsul terapeutic. Presiunea poate fi fermă sau ușoară, în funcție de nevoile și preferințele individului.

  3. Stimularea circulației sanguine și limfatice: Se crede că reflexoterapia poate stimula circulația sanguină și limfatică în organism, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea aportului de oxigen și nutrienți la nivel celular și la eliminarea deșeurilor și toxinelor din corp.

  4. Reducerea tensiunii și stresului: Prin stimularea anumitor zone reflexe, reflexoterapia poate ajuta la relaxarea mușchilor și a sistemului nervos, contribuind astfel la reducerea tensiunii și stresului din corp și minte.

  5. Promovarea vindecării și echilibrului: Susținătorii reflexoterapiei susțin că aceasta poate stimula propriile capacități de vindecare ale organismului și poate contribui la restabilirea echilibrului natural în organism.

  6. Utilizare în tratarea anumitor afecțiuni: Reflexoterapia este folosită în mod frecvent pentru a ajuta la gestionarea durerilor cronice, a stresului, a tulburărilor de somn, a disfuncțiilor digestive și a altor afecțiuni.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL