Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Beneficii?

Masajul de relaxare aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și bunăstarea generală a unei persoane. Iată câteva dintre aceste beneficii:

  1. Reduces stresul și anxietatea: Masajul de relaxare poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate acumulat în corp și minte. Prin manipularea delicată a țesuturilor și stimularea sistemului nervos parasimpatic, masajul poate induce o stare de calm și relaxare profundă.

  2. Ameliorează tensiunea musculară: Tehnicile de masaj, cum ar fi presiunea fermă și fricțiunea, pot ajuta la relaxarea mușchilor tensionați și la eliberarea blocajelor din țesuturi. Aceasta poate ameliora durerile și disconfortul asociate cu tensiunea musculară cronică.

  3. Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică: Masajul de relaxare stimulează circulația sanguină și limfatică, ceea ce poate îmbunătăți aportul de oxigen și nutrienți la nivel celular și poate contribui la eliminarea deșeurilor și toxinelor din organism.

  4. Îmbunătățește calitatea somnului: Prin reducerea stresului și a tensiunii musculare, masajul de relaxare poate contribui la inducerea unui somn mai odihnitor și la îmbunătățirea calității somnului pe termen lung.

  5. Stimulează sistemul imunitar: Masajul de relaxare poate ajuta la stimularea sistemului imunitar prin reducerea nivelului de stres și prin îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce poate contribui la o mai bună capacitate de luptă împotriva bolilor și infecțiilor.

  6. Promovează bunăstarea emoțională: Prin stimularea eliberării de endorfine și serotonină, masajul de relaxare poate îmbunătăți starea de spirit și poate promova o senzație generală de bunăstare emoțională.

  7. Îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea: Prin relaxarea mușchilor și a articulațiilor, masajul de relaxare poate contribui la îmbunătățirea flexibilității și a mobilității corpului, ceea ce poate reduce riscul de leziuni și poate spori performanța în activități fizice.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL