Masaj terapeutic

Masaj terapeutic

Beneficii?

Masajul terapeutic este o formă de terapie care folosește diverse tehnici de manipulare a țesuturilor pentru a trata o varietate de afecțiuni fizice și emoționale. Iată câteva dintre beneficiile masajului terapeutic:

  1. Alinarea durerii: Masajul terapeutic poate ajuta la ameliorarea durerilor cronice sau acute, cum ar fi durerile de spate, de gât, de umeri și alte tipuri de disconfort muscular și articular.

  2. Îmbunătățirea circulației sanguine: Masajul terapeutic poate stimula circulația sângelui în țesuturi, ceea ce poate îmbunătăți aportul de oxigen și nutrienți la nivel celular și poate accelera vindecarea.

  3. Relaxarea musculară: Tehnicile de masaj terapeutic pot ajuta la relaxarea mușchilor tensionați și la reducerea rigidității și a spasmele musculare.

  4. Îmbunătățirea flexibilității și mobilității: Prin relaxarea și întinderea mușchilor și a țesuturilor conjunctive, masajul terapeutic poate îmbunătăți flexibilitatea și amplitudinea mișcărilor în articulații.

  5. Reducerea stresului și anxietății: Masajul terapeutic poate stimula eliberarea de endorfine și alte substanțe chimice în creier care induc o stare de relaxare și bunăstare emoțională.

  6. Îmbunătățirea stării de spirit: Prin reducerea stresului și a tensiunii musculare, masajul terapeutic poate îmbunătăți starea de spirit și poate promova o senzație generală de bine.

  7. Stimularea sistemului limfatic: Masajul terapeutic poate stimula sistemul limfatic, ceea ce poate ajuta la eliminarea toxinelor și deșeurilor din corp și la întărirea sistemului imunitar.

  8. Promovarea vindecării rănilor și a leziunilor: Masajul terapeutic poate contribui la vindecarea mai rapidă a rănilor, a leziunilor și a altor afecțiuni ale țesuturilor moi prin stimularea circulației sanguine și a fluxului limfatic către zonele afectate.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL