Masaj facial

Masaj facial

Beneficii?

Masajul facial este o tehnică populară de îngrijire a pielii care poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și aspectul tenului. Iată câteva dintre aceste beneficii:

  1. Îmbunătățirea circulației sanguine: Masajul facial stimulează circulația sângelui către piele, ceea ce poate îmbunătăți aportul de oxigen și nutrienți la nivel celular. Acest lucru poate contribui la un ten mai luminos și mai sănătos.

  2. Reducerea tensiunii musculare: Masajul facial poate ajuta la relaxarea mușchilor feței și a gâtului, ceea ce poate reduce tensiunea și rigiditatea din aceste zone. Acest lucru poate diminua aspectul obosit și tensionat al tenului.

  3. Stimularea producției de colagen și elastină: Masajul facial poate stimula producția de colagen și elastină în piele, doi compuși esențiali pentru menținerea fermității și elasticității pielii. Acest lucru poate reduce aspectul ridurilor și al liniilor fine.

  4. Îmbunătățirea drenajului limfatic: Masajul facial poate ajuta la stimularea sistemului limfatic, care are rolul de a elimina toxinele și deșeurile din organism. Acest lucru poate reduce umflarea și aspectul pufos al feței.

  5. Hidratarea pielii: Prin stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic, masajul facial poate îmbunătăți absorbția și eficacitatea produselor de îngrijire a pielii, cum ar fi cremele hidratante și serurile, ajutând la menținerea unei pielii hidratate și sănătoase.

  6. Reducerea stresului și a anxietății: Masajul facial poate avea un efect calmant și relaxant, care poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății acumulate în timpul zilei. Acest lucru poate contribui la o stare generală de bine și la îmbunătățirea stării de spirit.

  7. Stimularea regenerării celulare: Masajul facial poate stimula regenerarea celulară și renovarea pielii, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și la promovarea unui ten mai luminos și mai uniform.

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL