Masaj somatic

Masaj somatic

Beneficii?

Masajul somatic este o formă de terapie corporală care se concentrează pe conștientizarea și eliberarea tensiunii musculare și emoționale reținute în corp. Această terapie are multiple beneficii, inclusiv:

  1. Alinarea tensiunii musculare: Masajul somatic poate ajuta la identificarea și reducerea tensiunii musculare cronice sau reținute în diferite părți ale corpului, ceea ce poate ameliora durerile și disconfortul asociate cu această tensiune.

  2. Îmbunătățirea mobilității și flexibilității: Prin intermediul tehnicii de masaj somatic, mușchii tensionați sau rigizi pot fi relaxați, ceea ce poate îmbunătăți flexibilitatea și mobilitatea corpului.

  3. Reducerea stresului și anxietății: Masajul somatic poate contribui la relaxarea sistemului nervos și la reducerea nivelului de stres și anxietate, prin intermediul mișcărilor lente și ritmice și a concentrării pe respirație.

  4. Ameliorarea durerilor cronice: Prin conștientizarea și eliberarea tensiunii reținute în corp, masajul somatic poate ajuta la gestionarea durerilor cronice, cum ar fi durerile de spate sau de gât.

  5. Îmbunătățirea posturii: Masajul somatic poate ajuta la corectarea dezechilibrelor posturale și la îmbunătățirea alinierii corpului, ceea ce poate reduce tensiunea suplimentară pe diferite articulații și mușchi.

  6. Promovarea conștientizării corpului: Prin intermediul sesiunilor de masaj somatic, oamenii își pot dezvolta o mai mare conștientizare a propriului corp și a modului în care reacționează la stres și tensiune.

  7. Eliberarea emoțiilor reținute: Masajul somatic poate facilita eliberarea emoțiilor reținute în corp, ajutând la eliberarea tensiunii emoționale și la promovarea unei stări de echilibru și bine.

IMagine cu o Maseuză care efectuează un masaj terapeutic pe spatele clienti care este o doamnă brunetă

Prețuri

Prețuri masaj la domiciliu

Masaj facial 45RON
(30 minute)
Masaj capilar 25RON
(30 minute)
Masaj cervical 50RON
(30 minute)
Masaj de relaxare 130RON
(60 minute)
Reflexoterapie 80 RON
(30 minute)
Masaj terapeutic local 70RON
(30 minute)
Masaj terapeutic total 110RON
(60 minute)
Masaj somatic local 150RON
(60 minute)
Masaj somatic general 200RON
(80 minute)

Răsfață-ți simțurile și relaxează-te în profunzime cu pachetele noastre de masaj.

© 2024. Creat de Cîtu Consulting SRL